Τηλ. : 2310 306105
25ης Μαρτίου 96, Θεσσαλονίκη

Αποστολές

Αποστολές

Τρόπος/Χρόνος για τις Αποστολές Εμπορευμάτων

  • Χρόνος παράδοσης εμπορευμάτων

Όλα τα προϊόντα χρειάζονται 5-10 εργάσιμες ημέρες για την παραγωγή τους. Η παραγγελία τους ξεκινάει από την στιγμή που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας ( για τις εκτός Θεσσαλονίκης παραγγελίες) ή έχετε καταβάλει το 40% για τις εντός Θεσσαλονίκης παραγγελίες. Η παράδοση τους στον χώρο σας εξαρτάται από την μεταφορική και κυμαίνεται μεταξύ 5-10 ημέρες. Μέσος χρόνος παραλαβής των εμπορευμάτων 15 εργάσιμες ημέρες, με εξαίρεση τις ειδικές κατασκευές.(Ως εργάσιμες μέρες δεν προσμετρώνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες).

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και την έχετε προεξοφλήσει, θα ενημερωθείτε απ’ευθείας για την ημερομηνία παραλαβής της. Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί και θα παραμένει στο κατάστημα μας, στην διεύθυνση 25ης Μαρτίου 96, Θεσσαλονίκη, μέχρι την παραλαβή της. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση, πέρα από την αξία των προϊόντων που αγοράσατε.

  • Παράδοση εντός Θεσσαλονίκης (πόλη) ΔΩΡΕΆΝ

Ισχύει για αγορές άνω των €70.

Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας και καταθέτοντας το 40% της αξίας της , θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης με email ,αλλά και τηλεφωνικά.

Τα προϊόντα θα μεταφερθούν , εντός της πόλης της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , εντελώς Δωρεάν από εμάς.

Μέχρι τον 3 (τρίτο όροφο) είναι δωρεάν. Απο εκεί και πάνω κάθε όροφος χρεώνεται €5 για μικρά έπιπλα και €10 για στρώματα, καναπέδες ,ντουλάπες.

Η εξόφληση τους θα πρέπει να γίνει κατά την παράδοση πριν την τοποθέτηση τους ,αλλιώς η παραγγελία σας θα επιστραφεί. Εάν δεν είστε έτοιμοι για την εξόφληση τους μπορείτε να μας ενημερώσετε ώστε η παραγγελία σας να παραμείνει στην αποθήκη μας , μέχρι την στιγμή που θα έχετε το ολικό ποσό εξόφλησης .Εάν θέλετε να εξοφλήσετε το ποσό με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα θα πρέπει να προσέλθετε στο κατάστημα μας πριν την παράδοση τους στον χώρο σας.

Χρεώσεις συναρμολόγησης

5 για συναρμολόγηση μεταλλικού κρεβατιού

€10 για συναρμολόγηση  ξύλινου κρεβατιού ελληνικής παραγωγής, ανεξαρτήτως τιμής

15 για τα κρεβάτια με μηχανισμούς, επενδεδυμένα κρεβάτια και τα κρεβάτια εισαγωγής

για την συναρμολόγηση επίπλων tv, επίπλων χώλ, τραπέζια, σετ, γραφεία , συρταριέρες, κομοδίνα, καρέκλες γραφείου και βιβλιοθήκες αξίας ως €50

και €10 για την συναρμολόγηση των παραπάνω ειδών αξίας από €51 και άνω

15 για συναρμολόγηση Ντουλάπας ρούχων αξίας ως €150

€20 για συναρμολόγηση Ντουλάπας Ρούχων αξίας από €151 ως €280

€25 για συναρμολόγηση Ντουλάπας Ρούχων αξίας από €281 ως 550

ΔΩΡΕΑΝ η συναρμολόγηση για αγορές €600 και άνω

  • Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας   

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν να μεταφέρει την παραγγελία σας εώς την μεταφορική που έχετε επιλέξει εφόσον αυτή βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τα έξοδα αποστολής από την μεταφορική ως τον τόπο παράδοσης επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς,(τον πελάτη). Μόλις προεξοφλήσετε την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσής της στην μεταφορική. Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων(π.χ. κακοκαιρία, απεργίες, αργίες, θερινές διακοπές ή εορτές ).

  • Παράδοση με μεταφορική εντός Ελλάδος

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και την έχετε προεξοφλήσει, θα σας ενημερώσουμε για την μεταφορική με την οποία θα σας σταλούν τα προϊόντα. θα πρέπει να έχετε γράψει σωστά τα στοιχεία σας στην φόρμα της παραγγελίας. Είναι καθαρά δική σας ευθύνη. Ανάλογα με την ποσότητα και τον όγκο των εμπορευμάτων θα σας ενημερώσουμε ακριβώς για την αξία αποστολής τους μέσα σε 24 ώρες, ώστε να προβείτε στην προεξόφληση του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας συν τα μεταφορικά.

Το αυτόματο σύστημα υπολογισμού μεταφορικών προς το παρόν λειτουργεί για παραγγελίες εντός Αττικής ,τις πόλεις της Θεσσαλίας, Πελοπόννησο, Δυτική Μακεδονία (Ν. Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Πτολεμαίδας), Ρόδο, Χανιά,Ηράκλειο, Ημαθία, Σέρρες, Πέλλα, Πιερία και Εύβοια.

Το κόστος για την Αθήνα, αφορά την μεταφορά των εμπορευμάτων ως το πεζοδρόμιο ,εντός πόλης και εφόσον είναι εφικτή η πρόσβαση.

Για την Θεσσαλία  και την Δυτική Μακεδονία, το κόστος αφορά την μεταφορά των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο εντός των πόλεων του γεωγραφικού διαμερίσματος(αρκεί να είναι προσβάσιμο).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.