Η εταιρεία μας

Μια οικογενειακή επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη,που δραστηριοποιείται στην εμπορία επίπλων από το 1970. Η Ζαχαριάδου Βασιλεία, με τον σύζυγο της Τσιχουρίδη Κυριάκο ασχολήθηκαν από το 1970 με την πώληση αποκλειστικά ελληνικών επίπλων, σε πολύ χαμηλές τιμές και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς. Διατήρησαν την αξιοπιστία του καταστήματος στην αγορά και μετέδωσαν το πάθος για το επάγγελμα στα παιδιά τους.

         Σήμερα τα αδέρφια Τσιχουρίδη, Παναγιώτα και Μπάμπης, είμαστε στην διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας προτάσεις και λύσεις ώστε να επιπλώσετε το χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σας με τον πιο λειτουργικό και οικονομικό τρόπο.
Δεχόμαστε κάθε είδους παραγγελίες, οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά από ελληνικά υλικά, από εμάς τους ίδιους ώστε να σας παρέχουμε άριστα αποτελέσματα.

Η επαγγελματική μας ομάδα είναι πάντα πλήρως διαθέσιμη. Μια επίσκεψη κατά την οποία παρέχονται συμβουλές και απόψεις είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος σας. Παρέχουμε βοήθεια στην επιλογή των σωστών επίπλων και την ενσωμάτωση τους στα ήδη υπάρχοντα έπιπλα. Κάθε σας ιδέα μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την βοήθεια μας.

Μεγάλη ποικιλία επίπλων, που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα μοντέρνα προϊόντα, για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.Είτε είναι για προσωπική σας χρήση, είτε για ενοικίαση.Η προτίμηση σας ,μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι για εσάς και να ανανεώνουμε τα είδη μας.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Επωφεληθείτε από το επαγγελματικό κατάστημα επίπλων μας και την πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. Επομένως, μην διστάσετε να επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας.Τα αποθέματα των επίπλων μας, είναι βέβαιο ότι ταιριάζουν τέλεια στις ανάγκες των επίπλων σας.Ειδικές κατασκευές και παραγγελίες παντός τύπου, μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.Το προσωπικό ποιότητας του καταστήματος ΤΣΙΧΟΥΡΙΔΟΥ ΕΠΙΠΛΑ σας βεβαιώνουμε ότι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες των επίπλων σας.  www.facebook.com/ToBenzinadikoMeTaEpipla?ref=bookmarks

Θα μας βρείτε στην περιοχή Χαριλάου, 25ης Μαρτίου 96 με Γ. Χαλκίδη γωνία.