Τρόποι πληρωμής

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την τράπεζα που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό όψεως:

VIVA IBAN:GR6270100000000549483037102

Δικαιούχος: ΤΣΙΧΟΥΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

*Πριν γίνει η κατάθεση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Λόγω της επικρατούσας κατάστασης, μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στις ημερομηνίες παράδοσης.
Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας,  καταθέστε στον παραπάνω λογαριασμό, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων).
Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@tsichouridou-epipla.eu ή με viber στο 6987749630.
Προσοχή! Σε κάθε συναλλαγή με την τράπεζα πρέπει να μας αποστέλλετε μέσω viber ή email το αντίγραφο του καταθετηρίου.
Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.
  •  Εξώφληση με την παραλαβή – παράδοση της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής)

Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα ζητηθεί από τον πελάτη/χρήστη τουλάχιστον το 50% του συνολικού ποσού σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί κατά την παράδοση/παραλαβή των προϊόντων με μετρητά.

Ισχύει μόνο για τις παραδόσεις εντός Θεσσαλονίκης.

*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 ευρώ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση/Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και Χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

  • Πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα/ μετρητά

Αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται:

25ης Μαρτίου 96, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

(με Κων/πόλεως γωνία έναντι της ALPHA BANK)

  • Πληρωμή PayPal